Iaşi: Noapte blestemată pe drumurile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Noapte blestemată pe drumurile din judeţ
Iaşi: Noapte blestemată pe drumurile din judeţ

Trei tineri au murit iar alţi şase au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce maşinile în care se aflau au fost implicate în accidente rutiere în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Citeşte şi:

Poliţist de la Rutieră, călcat de o maşină

Poliţiştii de la Rutieră pun camerele video pe şoferi

Prima tragedie s-a produs pe DE 583, în comuna Valea Lupului. Mihai B., de 22 de ani, se afla în maşină împreună cu trei prieteni, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani. Tinerii veneau spre Iaşi în momentul în care Mihai a pierdut controlul maşinii care s-a răsturnat în afara drumului.În urma incidentului, şoferul şi pasagerul din dreapta au murit pe loc. Tinerii aflaţi pe locurile din spate au scăpat cu câteva leziuni uşoare şi au primit îngrijiri medicale. Maşina a fost distrusă în proporţie de 90 la sută.

Oprit din cursă de un stâlp

Câteva ore mai târziu, un alt tânăr şi-a pierdut viaţa şi şi-a băgat patru amici în spital după ce s-a înfipt cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului care face legătura între platoul Bucium şi DN 24. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că niciunul dintre tineri nu purta centura de siguranţă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite