Nicolae, prinţul care nu cuvântă. "O să vă răspundă când o să fie mai stăpân pe limba română"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Principele Radu (stânga) şi Principele Nicolae
Principele Radu (stânga) şi Principele Nicolae

Principii Radu şi Nicolae au participat astăzi, 1 octombrie, la festivitatea de deschiderea a anului de studii la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iaşi. Nepotul regelui Mihai I a zâmbit permanent, dar a evitat să rostească vreun discurs. 

Peste 200 de persoane au participat la festivitatea de deschidere a anului de studii la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iaşi.

Sala în care a avut loc ceremonia a fost arhiplină, iar Principii Radu şi Nicolae, oaspeţii de seamă, au fost întâmpinaţi la intrarea în aulă cu "Gaudeamus Igitur".

Printre discursurile rostite s-a numărat şi cel al Princepelui Radu, care a vorbit despre necesitatea reinstalării conceptului de competenţă. "În societatea românească nu are niciodată loc competentul. Cea mai vocală parte a societăţii este ageamiul", a spus Princepele Radu în faţa audienţei.

Aşteptările publicului, de a-l auzi vorbind şi pe Principele Nicolae, au fost înşelate. "Prinţul o să vă răspundă când o să fie mai stăpân pe limba română. Vă pregăteşte o surpriză!", a răspuns tot Principele Radu.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a urmări vizita de două zile a celor doi principi la Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite