Nicio zi fără inaugurări electorale şi slujbe de sfinţire pentru "ctitorul" Nichita. Azi a venit rândul pensionarilor FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un club al pensioarilor din cartierul Alexandru cel Bun a fost deschis joi în prezenţa edilului Gheorghe Nichita, aflat în campanie electorală pentru un nou mandat. Zeci de pensionari au ascultat slujba oficiată de protopopul Toma Grădinaciuc, care l-a ridicat în slăvi pe edil.

"Îi felicit pe cei care au avut această iniţiativă şi bănuiesc că e domnul primar, dar nu zic în mod direct, să nu zică nimeni că fac campanie", a spus protopopul în timpul predicii, fiind aplaudat de zecile de persoane venit la inaugurare.

image

Campanie electorală de 1 iunie în faţa a mii de copii din Iaşi. Primarul Nichita s-a dat în stambă în faţa micuţilor

Prelat de la Mitropolia Moldovei raportează premierului Ponta: „Muncim ca domnul primar să iasă cu majoritate!“

Acesta ar fi al doilea spaţiu dedicat pensionarilor aflat în administrarea Direcţiei de Asistenţă Comunitară, un altul fiind inaugurat în 2008. Deşi în patru ani nu au mai fost amenajate astfel de cluburi, edilul-şef a venit cu tolba de promisiuni: "vom mai face alte trei spaţii de acest fel".

Pomana electorală, episodul 3: Primarul Iaşiului dă bani pentru familiile sărace

Lucrările au început în urmă cu o lună şi au costat 25.000 de lei. Spaţiul are 120 de metri pătraţi, iar persoanele de vârsta a treia vor putea juca tenis de masă în acest spaţiu.,"Aici poate veni orice pensionar care doreşte să-şi umple timpul liber", a spus Luminiţa Munteanu, directorul DAC.

Ieşenii s-au îmbulzit la pomenile electorale ale primarului Nichita

În jurul clădirii inaugurate astăzi, un fost punct termic, toate gropile au fost asfaltate joi în grabă. "Au venit muncitorii dimineaţă şi au astupat gropile. Echipa a stat toată ziua în cartier", a spus unul dintre pensionarii veniţi la inaugurare. La inaugurarea clubului de pensioanri au fost prezenţi numeroşi poliţişti locali în uniformă sau îmbrăcaţi în civil.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Iaşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite