Nichita: „Pancu nu a vrut să fie manager general la Poli Iaşi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Iaşiului şi preşedintele de onoare al clubului de fotbal din Copou a anunţat că Daniel Pancu nu a dorit să îşi înceapă cariera de antrenor în această vară şi s-a dus la FC Vaslui deoarece mai dorea să joace măcar doi ani. Nichita speră acum ca Grigore Sichitiu să accepte oferta Iaşiului, răspunsul acestuia din urmă fiind aşteptat în cursul zilei de marţi.

Invitat într-o emisiune televizată luni seară, Gheorghe Nichita, primarul Iaşiului şi preşedintele de onoare al echipei de fotbal din Copou, a explicat de ce Daniel Pancu a ales să se transfere la FC Vaslui în loc să se întoarcă la Poli Iaşi.

„Am discutat cu Pancu să vină manager la Poli Iaşi, dar mi-a spus că vrea să mai joace doi ani la nivel înalt", a explicat Nichita.

Sichitiu vine marţi la Iaşi

În aceste condiţii, Nichita speră acum ca Grigore Sichitiu să preia postul liber din Copou. „Avem nevoie de un manager adevărat, aşa cum este domnul Sichitiu. Dumnealui va fi prezent marţi la Iaşi şi sper să accepte oferta noastră. Mi-aş dori ca domnul Sichitiu să facă pentru această echipă ce a realizat Marius Stan, care a luat echipa din Divizia C şi a dus-o în prima ligă", a mai spus Nichita.

Primarul Iaşiului a indicat că noul manager va avea mână liberă în alegerea antrenorului şi a strategiei pe noul sezon. „Din câte am înţeles de la domnul Sichitiu, şi-ar dori un lot de 26-28 de jucători, din care măcar 16 să facă faţă cu succes în Liga 1", a precizat preşedintele de onoare al clubului.

"Grigoraş este responsabil pentru retrogradarea echipei"

Primarul Iaşiului dă vina pe fostul antrenor al lui Poli pentru retrogradarea echipei la finalul sezonului trecut.

„Rămân la părerea că Petre Grigoraş este responsabil pentru rezultatele slabe ale echipei. Acesta i-a câştigat încrederea finanţatorului Radu Călin, spunându-i că îşi asumă toate rezultatele. În iarnă i-a îndepărtat pe Onuţ, Bersnjak, Viveiros şi Bâlbă, care alcătuiau tot axul echipei. Nu am vrut să intervin, dar când jucătorii mi-au spus că lucrurile nu merg, am facut-o, însă a fost prea târziu", a afirmat Nichita

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite