Iaşi: Nemulţumiri la titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Nemulţumiri la titularizare
Iaşi: Nemulţumiri la titularizare

Zeci de candidaţi la examenul de titularizare au fost nemulţumiţi de modul în care s-a organizat concursul îna cest an.

„În ceilalţi ani era mai multă organizare. Acum nu înţeleg de ce durează atât de mult până se afişează rezultatele finale“, a spus o tânără care a contestat nota la istorie în speranţa că va câştiga câteva locuri la repartizarea posturilor.

Un lat candidat era revoltat de faptul că marţi lşa prânz încă nu erau afişate listele cu programul cu şedinţele publice pentru repartizarea catedrelor. „Îmi aduc minte că anul trecut se ştia din timp, cu câteva zile înainte care sunt programările la fiecare disciplină în parte. Acum trebuie să aşteptăm şi să căutăm pe site-uri“, a spus revoltat tânărul.

Şefii Inscpetoratului Şcolar Judeţean iaşi susţin că toate acţiunile au fost realizate respectând graficul stabilit de Ministerul Educaţiei. „Este mai bine să ne asigurăm că toate documentele sunt în regulă decât să ne grăbim şi să apară probleme. Oricând vor fi şi candidaţi nemulţumiţi de unele lucruri“, a declarat Ovidiu Ursache, inspectoral general adjunct al ISJ Iaşi.

Rezultatele la contestaţii trebuiau afişate astăzi la ora 12.00, dar s-a luat decizia amânării acestui lucru până după ora 16.00.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite