Iaşi: „Muzică pentru toţi“ în Parcul Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: „Muzică pentru toţi“ în Parcul Copou
Iaşi: „Muzică pentru toţi“ în Parcul Copou

Ieşenii pot lua parte în weekend la concertele Filarmonicii de Stat şi Operei Naţionale Române organizate în aer liber.

Diseară, în cadrul programului „Muzică pentru toţi“, de la ora 17.00, va putea fi urmărită o Gală a Operei Naţionale Române. Duminică, ieşenii pot asculta corul Filarmonicii „Gavril Musicescu“, de la ora 11.00. 

Zeci de iubitori ai muzicii clasice s-au oprit aseară pentru a asculta un concert al Orchestrei Filarmonicii de Stat. „A fost minunat pentru că au fost copii şi persoane care nu pot ajunge tot timpul în sala de spectacole. Acest tip de eveniment este o combinaţie bună între muzică şi viaţa socială“, a spus Michele
Santorsola, dirijor permanent al Filarmonicii de Stat.

Ieşenii prezenţi în număr mare în Parcul Copou au fost foarte încântaţi de spectacol şi au susţinut că vor reveni şi în această seară pentru a lua parte la programul „Muzică pentru toţi“. „Concertul a fost superb. Sunt o iubitoare a muzicii clasice şi voi veni în fiecare zi în care sunt programate aceste spectacole“, a spus ieşeanca Ines Toader.

„Asemenea evenimente ar trebui să aibă loc în fiecare zi“, a spus Angela Mureşan, pensionară. Unii ieşeni au fost încântaţi de spectacol, dar au reclamat organizarea, deoarece nu au fost suficiente scaune, iar mulţi au fost nevoiţi să asculte concertul stând pe scări sau pe spaţiul verde. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite