Muncesc din greu pentru silueta perfectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Începătorii lucrează sub îndrumarea instructorilor
Începătorii lucrează sub îndrumarea instructorilor

Pentru ca rezultatele să se vadă, instructorii recomandă cel puţin trei antrenamente pe săptămână.

După ce s-au ghiftuit bine cu mesele îmbelşugate de Sărbători, mulţi ieşeni au luat luna aceasta drumul sălilor de fitness în tentativa de a da jos kilogramele în plus adunate peste iarnă. „În general, decembrie este cea mai slabă lună din an, dar în ianuarie creşte numărul clienţilor cu aproape 60%“, a explicat El-Nazli Naser, administratorul unei săli de fitness.


Simpla prezenţă la sala de forţă nu este de ajuns, ci implică şi multă muncă. Pentru cei care doresc să vadă rezultatele acestei munci, instructorii recomandă un program cu trei vizite la sală, a câte 90 de minute fiecare. „După 30-45 de minute pe bicicletă se trece la exerciţii pentru abdomen, lombari şi picioare“, a precizat Naser. „Munca în sala de forţă trebuie dublată cu un regim alimentar din care sunt eliminate grăsimile şi dulciurile şi apar grătarele, carnea fiartă, fructele şi legumele“, a adăugat Mona Gheorghiu, instructor.

12 şedinţte costă 80 de lei
Preţurile la sala de fitness variază de la 100 la 120 de lei pentru un abonament lunar cu trei şedinţe pe săptămână. Adiţional acestor servicii, amatorii de exerciţii fizice mai pot opta pentru patru şedinţe de saună pe lună, contra sumei de 15-20 de lei pe lună. Preţul a 12 şedinţe de aerobic pleacă de la 80 de lei pe lună, iar pentru patru masaje a câte o oră pe lună mai sunt necesari alţi 165 de lei. Sălile de forţă sunt deschise de luni până vineri între orele 10.00-22.00, sâmbăta între 10.00-18.00, iar  duminica între 10.00-16.00.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite