Iaşi: „Peter Pan” s-a epuizat încă de la primele ore în capitala Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a şasea carte din colecţia „Disney Clasic”, distribuită împreună cu ziarul „Adevărul”.

Înainte de răsăritul soarelui, ieşenii s-au aşezat, luni, la coadă pentru a cumpăra cartea „Peter Pan”. În zona Podu Roş, la unul din cele mai importante puncte de distribuţie a presei din oraş, cea de-a şasea ediţie din colecţia „Disney Clasic”, distribuită numai împreună cu ziarul „Adevărul” şi suplimentul „Adevărul Sporturi”, a început să fie pusă în vânzare de la ora 5.00.

Toate cele 200 de exemplare ale cărţii „Peter Pan” au fost epuizate în mai puţin de o oră, motiv pentru care mulţi ieşeni au început să se orienteze spre alte chioşcuri de ziare. „Am luat la rând toate tonetele venind dinspre Selgros până în Podu Roş şi nicăieri nu am mai găsit cartea pe care vreau să o cumpăr fiicei mele. Aşa se întâmplă de fiecare dată”, a spus, la ora 7.00, Horia Ioan.

Cu toate acestea, ieşenii mai pot găsi cartea „Peter Pan” la chioşcurile unde ziarul „Adevărul” este adus mai târziu. „Noi primim ziarele împreună cu cărţile în fiecare săptămână după ora 9.00”, a explicat un tonetar din staţia de autobuz din Târgu Cucu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite