Iaşi: Noi curse aeriene externe din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până în septembrie, de pe Aeroportul Iaşi se poate ajunge în Turcia cu patru curse aeriene în fiecare săptămână. Compania aeriană Carpatair a introdus din 18 iunie, în fiecare joi, până

Până în septembrie, de pe Aeroportul Iaşi se poate ajunge în Turcia cu patru curse aeriene în fiecare săptămână. Compania aeriană Carpatair a introdus din 18 iunie, în fiecare joi, până pe 17 septembrie, o nouă cursă estivală spre Antalaya. Aeronava cu 100 de locuri decolează de la Iaşi la 17.30 şi ajunge în Turcia la 19.30, ora României. „De pe Aeroportul Iaşi sunt introduse în perioada verii patru curse estivale spre Antalya. Ele sunt  incluse în pachetele estivale oferite de agenţiile de turism”, a precizat Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Iaşi. Curse directe de pe aeroportul ieşean sunt spre Viena şi Budapesta.

Curse noi de la Suceava

Conducerea unui alt aeroport din Moldova a anunţat că de la mijlocul lunii viitoare vor fi operate noi curse interne, cât şi externe. Astfel, de pe pista Aeroportului Suceava, din 15 iulie, Blue Air va introduce curse spre Cluj, dar şi spre Viena şi Veneţia. „Va fi un avion cu 30 de locuri, care va veni de la Cluj în fiecare zi, mai puţin sâmbăta, şi care va opera şi spre Viena şi Veneţia. Preţurile estimative anunţate de compania aeriană sunt de 30 de euro pentru Suceava-Cluj şi aproximativ 100 de euro spre Viena şi Veneţia”, a anunţat Dumitru Sahlean, directorul Aeroportului Suceava. Unul din cele mai tranzitate aeroporturi din Moldova, cel de la Bacău, oferă din această lună curse directe  spre  Anglia şi Spania, dar şi spre Italia.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite