Mobilier acoperit cu aur la Târgul de Ambient

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La expoziţia cu vânzare zeci de firme şi-au prezentat produsele menite să le facă ieşenilor viaţa mai uşoară sau mai plăcută.

Una dintre „piesele de rezistenţă“, care a atras ca un magnet sute de curioşi, este un pat de două persoane, în stil clasic italian, pe care producătorii l-au acoperit cu foiţă de aur. „Într-adevăr, este impresionant. Piesa de mobilier este însă şi pretenţioasă. Nu cred că poţi să-ţi cumperi un astfel de pat şi să-l pui într-o garsonieră umilă. Dar este frumos“, spune unul dintre ieşenii care au venit de dimineaţă la Târgul de Ambient Interior şi Exterior.

Patul, împreună cu alte piese de mobilier, utile într-un dormitor, costă 12.000  de lei. „Piesele noastre costă în general între 2.500 şi 12.000 de lei. Pe timpul expoziţiei, la tot ce costă peste 4.000 de lei, se face o reducere de 10%“, spune Vlad Simiciuc, şef de magazin.


„Mănuşa magică“


Pe lângă mobilier, gospodinele au putut admira câteva exponate „revoluţionare“. Unul dintre acestea este „mănuşa magică“, realizată din microfibre, care costă 20 de lei. „Mănuşa poate fi folosită de o gospodină  să şteargă orice fel de suprafaţă din casă, fără să folosească soluţie de curăţat“, spune Andrada Hava, reprezentant al firmei care comercializează produsul. Ieşenii au mai putut admira un aparat de masaj portabil. „Aparatul se pune pur şi simplu pe scaun şi este bun pentru tratarea unor afecţiuni ale spatelui“, susţine vânzătoarea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite