Moartea unei prostituate le dă bătăi de cap procurorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii nu reuşesc deocamdată să stabilească cu certitudine cum a murit Raluca Mahmote (30 de ani), descoperită de poliţişti în maşina unui bătrân implicată într-un accident rutier. 

Pe 7 septembrie, autoturismul condus de Ioan Giurgiuveanu (69 de ani) a fost lovit de o maşină a Direcţiei Vamale, în localitatea Sârca, în momentul în care bătrânul încerca să plece dintr-o parcare de pe marginea drumului european 583.

Poliţiştii au descoperit-o pe tânără, despre care mai mulţi martori spun că se prostitua în zonă, inconştientă, în maşina bătrânului. Medicii nu au mai putut-o salva.

Se aşteptă raportul final al necropsiei

Gheorghiţă Giurgiuveanu, fiul şoferului de 69 de ani, a precizat că tatăl său oprise să o ia pe fată la ocazie şi că nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat după producerea accidentului.

Procurorii au primit marţi rezultatele examenului histopatologic dar acestea nu sunt concludente. Oamenii legii spun că moartea fetei a fost violentă, prin sufocare, dar că, deocamdată, nu se poate stabili cum s-a produs aceasta. „Urmează să fie efectuate alte investigaţii medicale pentru a putea stabili corect încadrarea juridică a faptei", a precizat procurorul Carmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite