Moartea tânărului care consuma droguri l-a speriat. Un ieşean de 20 de ani dependent de etnobotanice a cerut ajutor la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon" au avut de îngrijit un tânăr consumator de produse „de vise“ care a ajuns la spital speriat că ar putea muri. 

Tânărul în vârstă de 20 de ani a cerut ajutorul medicilor după ce a aflat ieri de tânărul de 21 de ani care a decedat în urma consumului de droguri şi etnobotanice. Băiatul este un consumator fidel al produselor halucinogene, ultima dată fiind internat la spital în urmă cu mai puţin de o lună.

„Pacientul are prezentări repetate la spital în urma intoxicaţiei cu astfel de produse. Prezenta afecţiuni cardiace şi respiratorii", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic primar de urgenţe la secţia exterioară a Spitalului „Sfântul Spiridon" Iaşi.

Etnobotanicele şi drogurile l-au ucis la 21 de ani UPDATE

EXCLUSIV Mărturia sportivului care şi-a bătut părinţii după ce a consumat etnobotanice: „Regret enorm şi am să mă las de droguri“ (FOTO şi VIDEO)

Statisticile arată că în prezent, în România, 90,48% din consumatori sunt bărbaţi din mediul urban, iar 66,67% dintre ei sunt fără ocupaţie. Peste 30 de procente sunt reprezentate de elevi şi studenţi.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite