Miting pro-Arafat la Iaşi. Peste 60 de persoane au ieşit în Piaţa Unirii pentru a cere demisia preşedintelui ţării FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 60 de persoane protestează în Piaţa Unirii împotriva demisiei lui Raed Arafat. Ieşenii se aliniază astfel la seria de manifestări pentru susţinerea lui Raed Arafat.

UPDATE Persoanele care s-au adunat la mitingul din Piaţa Unirii au renunţat la acţiune în jurul orei 18.00, după o oră şi jumătate de scandări şi huiduieli.

image

Ieşenii au ieşit în stradă cu pancarde. Mitingul este unul paşnic, iar persoanele care s-au adunat în Piaţa Unirii scandează împotriva preşedintelui ţării „Jos Băsescu“, „Vrem demisia“, „Vrem anticipate“ şi „Ieşi afară, javră ordinară!“. Protestul celor 60 de persoane este unul spontan, neautorizat.

„Oamenii s-au adunat în Piaţa Unirii şi scandează. Este un echipaj de patru jandarmi la faţa locului pentru monitorizarea situaţiei şi asigurarea ordinii publice“, a spus Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean.

Citeşte şi:

Un nou miting anti-Băsescu are loc în acest moment în Piața Universității din Capitală

Ieşenii îl susţin pe Raed Arafat în faţa Palatului Culturii

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite