UPDATE Mioriţă cu împuşcături în comuna ieşeană Grajduri. Un bărbat a fost transportat de urgenţă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident dintre trei localnici din localitatea ieşeană Grajduri s-a soldat cu un rănit după ce unul dintre ei a folosit un pistol cu bile de cauciuc. Victima a fost transportată de urgenţă la spital.

21.43 Potrivit oamenilor legii, Constantin A. (18 ani) s-ar fi îmbrâncit cu Dumitru B. din cauza oilor pe care tânărul le lăsase să pască prea aproape de pădurea pe care Dumitru B. o deţinea. În timpul conflictului, spun poliţiştii, Dumitru B. ar fi tras patru focuri în aer cu un pistol cu bile de cauciuc. În momentul în care a intervenit şi proprietarul oilor, Ioan S. (51 de ani), Dumitru B. ar tras încă un foc de armă spre acesta, nimerindu-l în piept.

Din verificările făcute de poliţişti a rezultat faptul că Dumitru B. deţine permis de portarmă valabil. "Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de uz ilegal de armă, iar în funcţie de numărul de îngrijiri medicale ale victimei se va face încadrarea juridică a faptei", a precizat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

21.30 Medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi spun că bărbatul împuşcat, în vârstă de 51 de ani, este în afara oricărui pericol. "Pacientul prezenta o leziune la nivelul sternului. A fost văzut, investigat, tratat, şi probabil, în această seară sau mâine dimineaţă va fi externat", a spus medicul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

21.25 Scandalul ar fi izbucnit iniţial între un tânăr în vârstă de 18 ani care păştea oile şi proprietarul unei păduri din localitatea ieşeană. La un moment dat, tânărul l-ar fi chemat pe proprietarul oilor.

Între acesta din urmă şi proprietarul pădurii ar fi izbucnit un nou scandal soldat de această dată cu focuri de armă.

Proprietarul oilor ar fi fost împuşcat în piept, fiind transportat la spital.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite