Minorul care şi-a ucis mama şi bunica scapă de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Cătălin, alături de mama lui, Luminiţa
Silviu Cătălin, alături de mama lui, Luminiţa

Expertiza psihiatrică a lui Silviu. T., tânărul care a comis dublul asasinat pe 4 octombrie 2011 în locuinţa din Bucium, arată că băiatul nu avea discernământ în momentul comiterii crimelor. La sfârşitul săptămânii va fi transferat la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri.

Membrii comisiei de expertiză au concluzionat că Silviu T. nu avea discernământ în momentul în care şi-a ucis mama şi bunica.

Tânărul, care la finalele anului trecut a împlinit vârsta majoratului, nu va putea răspunde penal pentru fapta sa, însă va fi transferat, cel mai probabil până la finele acestei săptămâni, la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Grajduri. 

EXCLUSIV Minorul care şi-a ucis mama şi bunica a bătut doi colegi de salon de la Spitalul Socola din Iaşi

UPDATE Crimă oribilă la Iaşi. Băiatul de 17 ani şi-a ucis mama şi bunica pentru că nu i-au dat bani de suc FOTO

UPDATE Reacţiile minorului care şi-a ucis mama şi bunica îi intrigă pe specialişti. Soarta băiatului, în continuare incertă

Declaraţie-şoc a criminalului minor din Bucium: „Sunt un monstru!“

Adolescentul nu a putut fi ţinut în frâu nici de cadrele sanitare. Înainte cu câteva zile de sărbătorile de iarnă acesta a bătut doi colegi de salon şi avea o atitudine deplasată faţă de personalul medical. S-a impus atunci mutarea lui din Departamentul de Expertiză Medico-Legală a Spitalului Socola la Pavilionul I Bărbaţi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite