Iaşi: Milionarul de la Loto se mută în casă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Milionarul de la Loto se mută în casă nouă
Iaşi: Milionarul de la Loto se mută în casă nouă

Ieşeanul Mihai Cazacu îşi construieşte o vilă cu grădină mare

Citeşte şi:

Potul la loto, cât bugetul Primăriei Târgu Frumos

La un an de când a câştigat marele premiu la Loto 6 din 49, norocosul moldovean spune că nu şi-a schimbat deloc stilul de viaţă.

Câştigătorul marelui premiu la Loto din luna august a anului trecut, ieşeanul din Târgu Frumos, Mihai Cazacu, locuieşte în continuare în apartament, însă în curând se va muta în casă nouă. „Ne facem o casă decentă, de 450 de metri pătraţi în Târgu Frumos, însă va avea o grădină mare şi multă verdeaţă“, spune Mihai Cazacu.

Omul de afaceri se fereşte de excese, aşa cum a făcut şi înainte de a ajunge milionar în euro. Cazacu spune că nici înainte de a trage biletul norocos nu a fost sărac şi că şi-a luat mereu lucrurile pe care şi le-a dorit.  Cu toate aceastea, câştigătorul la Loto s-a răsfăţat în acest an cu o vacanţă în străinătate, lucru pe care nu l-a mai făcut niciodată până acum. „Am fost în luna iulie în Antalya şi am cheltuit aceeaşi bani pe care i-am dat anul trecut la Poiana Braşov. Am dat 4.400 de euro penru toată familia, dar serviciile nu se compară cu cele din România“, povesteşte omul de afaceri.

Nu-şi face prieteni noi

Mihai Cazacu spune că şi-a împrumutat mai des prietenii de când a câştigat, dar că ştie că oamenii din jurul său vin să-i ceară ajutorul doar când au nevoie urgentă. „Nu-mi fac prieteni noi, ci-i păstrez pe cei vechi. Am o mulţime de prieteni care m-au unoscut şi m-au ajutat în perioadele în care am avut şi eu greutăţi“, adaugă Mihai Cazacu.

Cine este Mihai Cazacu

Ieşeanul a terminat şcoala profesională şi deţine o firmă de construcţii. Bărbatul de 38 de ani locuieşte la bloc în Târgu Frumos şi are un băieţel de trei ani. Mihai Cazacu este un jucător pasionat şi depune bilete la Loto de 12 ani.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite