Iaşi: Mii de ieşeni au rămas fără curent electric aproape o oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din numeroase cartiere ale oraşului au stat aproape o oră fără energie electrică

În urma unei avarii,  ieşenii care locuiesc în Tudor Vladimierscu în zona Bucşinescu au rămas pe întuneric de la ora 18.00. Timp de o oră, aceştia au sunat insistent la dispeceratul E-On, dar puţini dintre aceştia au putut afla cât va dura avaria. Date despre avarie au putut afla după ora 19.00, când avaria a fost remediată. „Energia electrică a fost oprită în mai multe zone: Grădinari, Dancu, Ciurchi, strada Aurel Vlaicu, Tudor Vladimirescu, Bucşinescu, o parte din strada Sf. Lazăr”, a spus unul din reprezentanţii E-On.


Alimentarea a fost reluată treptat în intervalul 18.00-19.00, cauza exactă a avariei urmează să fie stabilită. Acum ştim doar că a fost din cauza unui cablu defect”, a spus Sorin Munteanu, purtătorul de cuvânt al E-On

Pentru că şi iluminatul stradal a fost sistat din cauza avariei, pietonii de pe bulevardul Tudor Vladimirescu au riscat să ajungă în unul din canalele descoperite. „Era să-mi rup gâtul într-un canal fără capac nesemnalizat de pe bulevardul Tudor Vladimirescu. Nu l-am văzut din cauză că era beznă pe stradă”, a spus ieşeanca Mariana Ungureanu. 


 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite