Iaşi: Moroşanu: „Nu am făcut jocul lui Mighty Mo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Moroşanu: „Nu am făcut jocul lui Mighty Mo”
Iaşi: Moroşanu: „Nu am făcut jocul lui Mighty Mo”

Luptătorul legitimat la Cotnari Scorpions Iaşi a povestit pentru „Adevărul de Seară" lupta din gala de la Arad.

Mai citiţi:


Cătălin Moroşanu a surprins pe toată lumea la ultimul său meci, desfăşurat în cadrul circuitului Local Kombat. Considerată capul de afiş din cadrul galei „Collision World Grand Prix” de la Arad, lupta dintre „Moartea din Carpaţi” şi celebrul Mighty Mo a revenit în cele din urmă sportivului legitimat la Cotnari-Scorpions Iaşi, care s-a impus la puncte, după desfăşurarea unei runde suplimentare.

Cu toate acestea, anunţul victoriei lui Moroşanu a fost întâmpinat cu ostilitate de cei aproape 3.000 de arădeni prezenţi în sală.

„Lumea s-a obişnuit ca eu să mă duc mereu peste adversar şi să fac spectacol. Totuşi, la meciul cu Mighty Mo am abordat o tactică mult mai prudentă, pentru că americano-samoanul are cel mai putenic pumn din circuitul K1 şi toţi luptătorii care l-au atacat pe acesta au ajuns pe targă”, a explicat Cătălin, care nu a dorit să facă jocul lui adversarului său.

„Mighty Mo a văzut meciurile mele şi credea că o să vin peste el, ca să mă facă knock-out repede cu pumnul lui năpraznic. În prima repriză chiar a reuşit să mă prindă în colţul ringului şi mi-a expediat o lovitură de m-a ameţit. Împreună cu maestrul Mihai Constantin am stabilit însă o tactică în care să punctez de la distanţă, lucru cu care l-am surprins pe Mighty Mo”, a povestit Moroşanu.

Pentru cei care l-au huiduit la Arad, Cătălin le promite că la următorul meci, programat în luna ianuarie, va face din nou spectacol.

„Nu puteam să mă arunc orbeşte la luptă, trebuie să şi gândesc. Probabil cei care m-au huiduit au pus sume de bani împotriva mea la pariuri şi erau supăraţi că au pierdut. Pentru mine contează că lumea de pe stradă mă felicită pentru această victorie”, a încheiat Cătălin.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite