Fiul directorului de la Filarmonica Iași, audiat alături de un membru al clanului Corduneanu într-un dosar de trafic de droguri UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Corduneanu, cumnatul fraţilor Costel, Bogdan şi Florin, în momentul reţinerii din ianuarie 2010
Mihai Corduneanu, cumnatul fraţilor Costel, Bogdan şi Florin, în momentul reţinerii din ianuarie 2010

Procurorii DIICOT au reţinut astăzi, 3 august, mai multe persoane care vor fi cercetate în legătură cu implicarea în valorificarea de droguri de mare risc.

Ora 13.10: Mascații au găsit mai multe culturi de cannabis în câteva din locurile unde au descins în această dimineață.

Procurorii DIICOT au descins astăzi, 3 august, în mai multe locuri din municipiul Iaşi şi au reţinut mai multe persoane despre care au informaţii că s-ar ocupa cu traficul de droguri de mare risc.

Ora 12.24: Printre aceştia se numără şi Mihai Silviu Corduneanu, zis "Bulă", cumnatul liderului clanului, Costel Corduneanu. Și fiul directorului Filarmonicii Iași, Bujor Prelipceanu, a fost dus la audieri la sediul DIICOT. Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul ar fi fost fost săltat dintr-un apartament aflat în centrul Iașiului.

Mihai Silviu Corduneanu face parte din lotul de peste 20 de persoane reţinute la începutul anului 2010 în megadosarul privitor la implicarea fraţilor Corduneanu în trafic de droguri de mare risc, conducere şi finanţare activităţilor de trafic de droguri şi constituirea unui grup infracţional organizat. "Bulă" Corduneanu a fost acuzat atunci de două infracţiuni de înşelăciune şi una de şantaj.

De altfel, Silviu Corduneanu a fost condamnat în 2007 la cinci ani de închisoare pentru trafic de droguri, însă a fost eliberat ulterior.

Vom reveni cu amănunte!

Citeşte şi:

Cumnatul Cordunenilor, lăsat liber

Iaşi: Clanul Corduneanu a fost pus în libertate (UPDATE)

Iaşi: Membru al clanului Corduneanu scăpat de 3 ani de închisoare

Clanurile care conduc Moldova. Cine sunt Corduneanu, Mararu sau Hassan

EXCLUSIV Costel Corduneanu, de la medalii la cătuşe (VIDEO)

Reţeta Clanului Corduneanu de a scoate bani de pe urma hoţilor/ INTERCEPTĂRI ŞOC

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite