Membrii Sanitas Iaşi cer demisia lui Marius Petcu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Sanitas Iaşi vor cere mâine demiterea lui Marius Petcu, preşedintele Federaţiei Sanitas şi Claudiei Petcu, secretar federal. Hotărârea vine după ce Marius Petcu a fost reţinut pe 24 martie în urma unui flagrant pentru luare de mită în formă continuă.

Conducerea Sanitas Iaşi şi-a exprimat astăzi poziţia cu privire la scandalul în care este implicat Marius Petcu (55 de ani), prins în flagrant când lua a patra „rată" dintr-o şpagă de 200.000 de euro de la omul de afaceri Petre Scrieciu. Liderii de la Iaşi cer demiterea lui din funcţia de preşedinte al federaţiei sindicale Sanitas.

Iaşi: Liderul de sindicat Gheorghe Isvoranu: „Mă bucur că ANI o să-mi verifice declaraţia de avere goală“

„Consiliul Judeţean al Sindicatului Sanitas din judeţul Iaşi a analizat astăzi situaţia actual a domnului Marius Petcu şi prejudicierea extrem de gravă adusă imaginii Federaţiei Sanitas din România şi mişcării sindicale în ansamblul ei. În şedinţa Consiliului Naţional Extraordinar convocat pentru 31 martie, poziţia Sindicatului Sanitas Iaşi este de demitere a domnului Marius Petcu din funcţia de preşedinte şi a doamnei Claudia Petcu din funcţia de secretar federal. Se va cere excluderea acestora din rândurile membrilor de sindicat Sanitas şi convocarea unui Congreas Extraordinar în trei luni pentru alegerea unei noi conduceri", spune Viorel Tănase,  preşedintele Sanitas Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite