Membrii OffRoad Club strâng gunoaiele aruncate de ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de motoare vor ecologiza duminica aceasta pădurea Bucium şi vor planta copaci în săptămânile următoare. Aceştia vor merge înainte de Paşte şi într-unul din satele din judeţ pentru a împărţi cadouri copiilor nevoiaşi.

Prima lor activitate va avea loc duminică. Cei de la OffRoad Club Iaşi vor aduna de la ora 9.30 deşeurile aruncate de cei care au ieşit să petreacă timp liber în natură în zona fostei grădini zoologice din Bucium. Această acţiune va fi urmată de o activitate de plantare de pomi alături de Romsilva Iaşi. „Mesajul pe care vrem să-l transmitem cu această ocazie tuturor ieşenilor este «Lăsaţi verdele să se vadă!»", spun reprezentanţii Clubului.

Iaşi: Pilotul lui Bogdan Pavlov, campionul naţional la offroad care s-a sinucis: „El ne-a învăţat să gândim la extrem, să găsim soluţii"(VIDEO)

Cea de-a doua acţiune pe care o vor face cei de la OffRoad Club este continuarea unei tradiţii iniţiate de preşedintele Bogdan Pavlov, membrii clubului dorind să cinstească astfel memoria acestuia. Este vorba despre o iniţiativă umanitară. Membrii Clubului vor merge pe 14 aprilie în satul Glăvăneşti, unde vor împărţi pachete sătenilor şi jucării copiilor.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite