Medicul Carol Stanciu rămâne fără salariile de la UMF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tribunalului Iaşi au dispus anularea deciziei prin care Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa" (UMF) a dispus pensionarea medicului Carol Stanciu, însă nu au aprobat plata drepturilor salariale.

Instanţa a decis să anuleze decizia UMF prin care în urmă cu doi ani doctorul Carol Stanciu a fost pensionat. „Prin aceeaşi decizie a fost respins capătul de cerere privind reintegrarea contestatorului în funcţia deţinută anterior şi obligarea la plata drepturilor salariale", a declarat judecătorul Daniela Amancei, purtătorul de cuvânt al Tribunalului.

Decizia instanţei l-a nemulţumit pe medicul care de doi ani încearcă să demonstreze că legea este de partea sa. „Voi face recurs până în pânzele albe. M-au pensionat fără ca legea să le permită şi mi-au terfelit imaginea. De întors, nu mă întorc la UMF, dar îmi vreau drepturile pierdute în ultimii doi ani", a afirmat medicul.

În baza deciziei UMF, doctorul Carol Stanciu a pierdut în 2008 şi funcţia de la Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie din Iaşi (IGH). În cursul anului trecut, judecătorii Curţii de Apel Iaşi au decis că medicul poate profesa la IGH, dar a putut beneficia şi de drepturile salariale restante.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite