VIDEO Medic „legumă“ de pe Ambulanţă, somn şi bâlbâieli în timpul serviciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa (Foto Arhivă)
Ambulanţa (Foto Arhivă)

Un medic din cadrul Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Judeţean a fost surprins săptămâna trecută către de ziariştii din Paşcani în timp ce dormea în timpul serviciului, relatează newspascani.ro

Cadrul medical a fost trezit de către jurnalişti şi în discuţia pe care a avut-o cu aceştia a spus că nu poate munci pentru că este„legumă" şi că se simte ca după un „chef straşnic".

„Sunaţi mai încolo, că sunt legumă. Sunt la serviciu, bineînţeles că sunt. Gândeşte că vii după un chef straşnic, de două zile, aşa mă simt eu",spune medicul Marius Păsat într-o filmare postată de newspascani.ro. Din videoclip, Marius Păsat lasă impresia că ar fi în stare în stare de ebrietate.

Reprezetantanţii SAJ Iaşi nu confirmă acest lucru şi precizează că nu au demarat o anchetă în acest caz pentru că nu s-a formulat vreo sesizare oficială împotriva medicului.

„Nu am nicio îndatorire, în lipsa unei sesizări să urmăresc toate site-urile sau televiziunile care postează astfel de filmuleţe. Domnul cu pricina nu a mai avut probleme până acum. El este şi rezindent în medicină de urgenţă", a precizat Radu Calistru, directorul medical al SAJ Iaşi. Acesta a mai precizat că medicul Marius Păsat lucrează de aproximativ trei ani în cadrul instituţiei.

Medic SMURD lovit de Ambulanţă în timpul misiunii de la Liceul „Al. I. Cuza“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite