Iaşi: Mecanicul de locomotivă: „A fost un adevărat masacru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Mecanicul de locomotivă: „A fost un adevărat masacru“
Iaşi: Mecanicul de locomotivă: „A fost un adevărat masacru“

Mecanicul de locomotivă Vasile Buda îşi revine cu greu în urma tragediei de la Scânteia unde au murit 14 oameni. Astăzi a povestit procurorilor cum s-a petrecut accidentul.

Citeşte şi:

Autorii morali ai tragediei de la Scânteia se spală pe mâini


Imagini de la înmormântarea tinerilor zdrobiţi de tren


Radiografia dezastrului de la Scânteia

„După incident am rămas cu o durere continuă de cap. Am mai avut incidente pe calea ferată, dar nici unul nu a fost ca acesta. A fost un adevărat masacru“
, a declarat Vasile Buda la ieşirea de la audieri.

Mecanicul de locomotivă a mai spus că, cel mai probabil, va merge şi la un specialist care să-l ajute să depăşească mai uşor momentul.

Deşi are în spate o experienţă de 30 de ani, Vasile Buda a trecut printr-o adevărată cumpănă şi că familia i-a fost alături. „Faţă de mine soţia nu s-a exteriorizat. Apoi mi-a spus că a plâns toată ziua. Nici eu nu i-a anunţat după incident pentru că îmi dădeau lacrimile“, a dezvăluit braşoveanul.

VIDEO - Urmăriţi declaraţia lui Vasile Buda la ieşirea de la audieri

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/dumitrita/vasile buda la parchetul de pe langa tribunal.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/dumitrita/vasile buda poza captura.jpg width=250 height=250 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false
















Vasile Buda a venit astăzi la audieri la ora 11.00, însoţit de alţi trei colegi de la firma braşoveană care deţine trenul accelerat care circulă pe ruta Braşov - Iaşi. Discuţiile în biroul procurorului au durat aproximativ două ore.

Mecanicul de locomotivă a povestit din nou cum s-a petrecut accidentul de vineri de la ora 14.00 din localitatea ieşeană Scânteia, când au murit 13 persoane pe loc.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite