Mătasea japoneză, surele de stepă şi produsele tradiţionale i-au încântat pe ieşeni FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Găină din rasa mătase japoneză
Găină din rasa mătase japoneză

Aceştia au venit astăzi în număr mare la Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară organizat până pe 2 octombrie la Centrul Providenţa din CUG. Cei mai încântaţi de exponatele de la târg s-au dovedit a fi copiii care au avut ocazia să vadă cele mai rare specii de păsări şi ovine.

Expoziţia de animale i-a atras în mod special pe părinţi şi pe copii acestora. Micuţii s-au jucat cu puii de struţ, au admirat găinile cu denumiri şi înfăţiţări exotice şi nu s-au sfiit să atingă, măcar pentru câteva secunde, oile din ţarcuri.

„Pentru copii este, evident, o mare bucurie că am venit aici", a spus unul dintre tăticii veniţi la târg de mână cu copiii.

Târgul Fermierilor Iaşi

Vezi aici imagini inedite de la târgul fermierilor

iar când joaca s-a terminat, părinţii au avut ocazia să se ocupe şi de cămară. La standurile producătorilor tradiţionali, mamele au găsit legume arătoase, diferite tipuri de brânzeturi, iar tăticii s-au putut delecta cu o ţuică de prune sau o vişinată făcute ca la mama acasă.

Cei preocupaţi de mecanică au putut admira o serie de utilaje agricole care, o dată duse pe câmp, ar putea deveni cu uşurinţă „aspiratoare" pentru  fete.

Citeşte şi: Târg de bunătăţi la început de toamnă la Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite