UPDATE Maşina unui poliţist de la Frontieră a explodat în Iași lângă Casa Sindicatelor FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Explozia a avut loc aseară în jurul orei 21.00, în spatele blocului T4, şi nu a provocat victime. Din primele cercetări se pare că explozia a fost provocată de o improvizaţie electrică neizolată care ar fi luat foc.

Ora 9.20: Primele cercetări dau ca posibilă cauză a exploziei efectul termic al curentului electric. Mai exact, maşina poliţistului avea o instalaţie improvizată de lumini, care însă nu a fost izolată corespunzător şi s-a supraîncălzit.

Ora 21.35: Mașina ar aparține lui Ion Rotariu, polițist de frontieră. Conform martorilor, autoturismul era deja lovit în zona spoilerului.

Ora 21.27: Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost anunţaţi la ora 20.57 că un autoturism a luat foc în spatele blocului T4, situat în apropiere de Casa Sindicatelor. Un echipaj de pompieri s-a deplasat la faţa locului şi a lichidat incendiul.

image

Maşina aparţine unui poliţist de la Frontieră, care locuieşte într-un bloc turn din zona Pieţei Nicolina. În urma exploziei nu au fost semnalate victime.

Vom reveni cu amănunte.

Mai citiți:

Iaşi: Salvatorul de la explozia din Slobozia a murit în drum spre serbarea fiicei sale

Iaşi Ars pe trei sferturi din corp după ce i-a explodat butelia în faţă

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite