Mărturie în cazul prostituatei găsită aproape moartă în maşina unui bătrân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul lui Ioan Giurgiuveanu spune că tatăl său obişnuia să mai ia oameni la ocazie. Potrivit acestuia, bătrânul nu-şi mai aminteşte aproape nimic din ce s-a întâmplat după momentul producerii accidentului, şi nici cum tânăra a ajuns în spatele maşinii.

Gheorghiţă Giurgiuveanu (40 de ani) spune că tatăl său, Ioan Giurgiuveanu (69 de ani), a oprit în parcarea de pe marginea drumului european, pe raza localităţii ieşene Sârca, pentru a o lua la ocazie pe Raluca Mahomte (30 de ani) şi că urma să ajungă la Iaşi.

Bătrânul nu-şi mai aduce însă aminte ce s-a întâmplat după ce maşina sa, un Opel Agila, a fost lovită de autoturismul Direcţiei Vamale în momentul în care a vrut să revină pe carosabil.

Citeşte şi: Decesul prostituatei din portbagaj, considerat de procurori „moarte suspectă"

„Tata mi-a spus că a oprit să o ia la ocazie. Despre tânără îşi aminteşte doar că s-a urcat la el în maşină în faţă, pe scaunul de lângă el. Din acel moment nu-şi mai aduce aminte ce s-a întâmplat. Când s-a produs accidentul, tata venea la Iaşi, cu scopuri precise. Pe la ora 11.00 trebuia să ajungă la un verişor", susţine Gheorghiţă Giurgiuveanu.

Bărbatul mai spune că a ajuns la locul accidentului la scurt timp după producerea acestuia şi că era de faţă în momentul în care unul dintre poliţişti a observat că în autoturismul condus de tatăl său se afla tânăra care ulterior a decedat.

Procurorii aşteaptă rezultatele de la IML

„Am băgat capul prin geamul din faţă. Un poliţist s-a dat după mine şi s-a uitat în spate. Atunci a strigat că mai e cineva în maşină. Un coleg de-al său a deschis haionul maşinii şi am văzut-o acolo, după scaunele din spate. Nu înţeleg cum a ajuns acolo. Un poliţist i-a pus degetul pe carotidă şi a spus că are puls. Ambulanţa a sosit greu. Au resuscitat-o vreo 20 de minute", povesteşte Gheorghiţă Giurgiuveanu.

Deocamdată, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal, aşteaptă ca IML Iaşi să le furnizeze rezultatele examenului histopatoloigc pentru a vedea care au fost cauzele decesului Ralucăi Mahmote. „În funcţie de aceste rezultate, coraborate şi cu declaraţiile martortilor audiaţi de procuror până în prezent, se va stabili încadrarea juridică a faptei", a precizat procurorul Carmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Misterul de adânceşte în cazul prostituatei care a murit în portbagajul unui ieşean de 69 de ani

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite