EXCLUSIV Martor în procesul Cordunenilor, eliberaţi joi după un an şi două luni de arest: „Îmi este şi frică să mai vin la Iaşi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dosarul clanului Corduneanu
Dosarul clanului Corduneanu

Vestea eliberării membrilor clanului Corduneanu din arest a căzut ca un fulger peste unul dintre martorii din dosar. Una dintre persoanele care a depus plângere în acest caz susţine că se teme acum pentru siguranţa ei.

Citeşte şi: Iaşi: Clanul Corduneanu a fost pus în libertate (UPDATE)

Martorul, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, spune că nu ştie ce o să se întâmple acum că interlopii au ieşit din arest. „Vai de mine! Îmi bate inima până în gât. Doamne, Maica Domnului! Oare ce o să se întâmple acum? Trebuie să ne păzim de ei? Curge apa pe mine. Oare ce ne facem?", s-a plâns vădit îngrijorat martorul.

Bogdan Tofan, Adrian Corduneanu şi Iulian Bogdan la proces


Acesta spune că deşi stă mai mult la ţară tot trebuie să vină în oraş pentru a-şi face control periodic la medic, din cauza mai multor operaţii suferite în ultima perioadă. „Stau la ţară după trei operaţii, dar tot trebuie să vin în oraş pentru a-mi lua pensia şi pentru controlul periodic. Acum însă îmi este şi frică să mai intru în Iaşi", a mai spus martorul.

Costel Corduneanu

De partea cealaltă, avocaţii din dosar susţin că martorii nu au niciun motiv să se teamă de eliberarea clienţilor lor din arest. „Nu au absolut niciun motiv să-şi facă astfel de griji având în vedere că instanţa de la Cluj  a constatat că nu există motive în acest sens. Noi, ca apărători, ne dorim ca aceştia să se prezinte la toate termenele pentru ca dosarul să fie finalizat cât mai repede şi astfel să putem dovedi nevinovăţia clienţilor noştri", a precizat avocatul Bogdan Tufeanu, unul dintre apărători.

Joi seară, judecătorii Curţii de Apel Cluj au decis ca 11 membri ai clanului Corduneanu să fie puşi în libertate. Adrian Corduneanu rămâne în arest pentru că nu a declarat recurs împotriva deciziei judecătorilor de la Baia Mare. În cazul a opt dintre cei eliberaţi, instanţa a decis că nu au voie să părăsească localitatea de domiciliu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite