Marius Onofraş, înjurat şi aclamat de suporterii lui Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Onofraş
Marius Onofraş

Fotbalistul ieşean, care evoluează la Unirea Urziceni, a fost taxat de suporterii din Copou pentru golul marcat în poarta foste echipe. La finalul partidei totuşi, jucătorul a fost aplaudat la scenă deschisă.

Minutul 61 al meciului Poli Iaşi - Unirea Urziceni. Marius Onofraş împinge balonul în poarta ieşenilor şi este imediat luat în colimator de suporterii din Copou. Huiduielile şi fluierăturile izbucnesc furioase din sute de piepturi la fiecare atingere de balon a lui Onofraş.

Ieaşeanul care s-a lansat la Poli pune însă capul în pământ şi mai dă o pasă de gol pentru coechipierii săi. Tribuna îşi iese din minţi şi "Onofraş, m*** Onofraş!" devine refrenul preferat printre ieşeni.

Meciul se încheie. Poli Iaşi a pierdut cu 2-1 şi din toamnă va trebui să se trezească mai devreme sâmbăta ca să joace la matineu după ce şase ani a respirat aerul Ligii 1.

Onofraş îşi ia rămas bun de la coechipieri  şi pleacă către casa părintească din Iaşi să îşi sărute părinţii. La ieşirea din stadion, fotbalistul este aşteptat de câteva zeci de suporteri. Deşi l-au înjurat după golul marcat, ultraşii îşi schimbă total atitudinea.

Onofraş este înconjurat de suporteri, dar nu pentru a i se cere socoteală, ci pentru că fiecare vrea să se pozeze cu mijlocaşul. Jucătorul onorează fiecare cerere şi părăseşte zona în uralele şi aplauzele galeriei.

"Îmi pare rău pentru Politehnica Iaşi. Este clubul unde vreau să revin, dar sunt jucător profesionist şi mi-am făcut treaba. Suporterii asveau tot dreptul să fie nemulţumiţi şi îi înţeleg deplin pentru atitudinea lor din timpul meciului" - Marius Onofraş, mijlocaş Unirea Urziceni

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite