Marcel Iureş în „Tatăl Fantomă“ la Cinema Victoria VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Iureș, în „Tatăl fantomă“
Marcel Iureș, în „Tatăl fantomă“

Cinefilii ieşeni pot urmări începând de astăzi o nouă premieră românească, filmul „Tatăl fantomă", în regia lui Lucian Georgescu.

Pelicula difuzată la Cinema Victoria de la orele 13.30, 15.30, 17.30 şi 19.30 îl are în rolul principal pe Marcel Iureş. Din distribuţie mai fac parte Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Mihai Constantin, Mimi Brănescu, Mihaela Oprişor, Nicodim Ungureanu şi Şerban Pavlu. Biletul de intrare costă 8 lei.

Cristian Tudor Popescu şi Emil Hurezeanu sunt aşteptaţi vineri la Iaşi. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu va susţine în Aula „Mihai Eminescu" a Universităţii „Al.I. Cuza", de la ora 13.00, o conferinţă pe tema „Filmul surd în România mută. Politică şi propagandă în filmul românesc de ficţiune (1912-1989)".

Mărţişoare din ban găurit, după un model vechi de 180 de ani, confecţionate manual la Iaşi FOTOGALERIE

Ieşenii sunt aşteptaţi vineri seară şi la spectacolul „Bărbierul din Sevilla" de Gioachino Rossini. Opera în trei acte începe la ora 18.30 şi are loc la Casa de Cultură a Studenţilor. Biletul costă 40 de lei la stal şi 30 de lei la balcon.  

La Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri", vineri are loc spectaclul „Cum se zice". Piesa se joacă la Sala „Teofil Vâlcu", de la 18.00, iar biletul costă 22 de lei.

Totodată, la Sala Polivalentă, are loc Târgul de Carte LIBREX, ediţia XX. Cei interesaţi pot vizita standurile astăzi între orele 10.00-19.30, sâmbătă de la 10.00 la 20.30, iar duminică între orele 10.00-17.00. Intrarea este gratuită.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite