Maraton de flirt la cafenea în Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Participanţii dispun de câteva minute pentru a se cuceri reciproc
Participanţii dispun de câteva minute pentru a se cuceri reciproc

Pe 7 octombrie tinerii singuri sunt aşteptaţi să-şi găsească jumătatea în cafeneaua de vis-a-vis de secţia exterioară din Copou a Spitalului „Sf. Spiridon“

Cei de la cafeneaua Maideyi îi invită pe ieşeni să lase flirturile online şi întâlnirile virtuale şi să vină la prima ediţie de „Speed Dating“ din toamna aceasta. Timp de o oră oricine participă la maratonul de flirt poate avea o întâlnire cu 12 posibili parteneri sau partenere. Fiecare va avea la dispoziţie câte 5 minute cu „candidaţii“ pentru o viitoare întâlnire în care pot fi puse orice fel de întrebări.


„Când clopoţelul sună, partenerii se schimbă. Unde şi când mai poţi avea 12 întâlniri într-o singură seară? Impresiile le vei scrie într-un formular special. Vei nota persoana care ţi-a plăcut, iar în final echipa Maideyi va anunţa cele cinci echipe câştigătoare. Premiile îţi garantăm că te vor face să zâmbeşti“, spun organizatorii.Maratonul de flirt este deja la cea de-a noua ediţie, iar singura regulă este că nu se schimbă adrese de mail, numere de telefon sau conturi de Facebook. Distracţia va începe la ora 20.00, iar cei care vor să se înscrie pot face acest lucru la numărul de telefon 0749.382.554.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite