Mama care şi-a aruncat nou-născutul în mărăcini a scăpat deocamdată de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lăcrămioara Anuţă a pus viaţa copilului ei în pericol
Lăcrămioara Anuţă a pus viaţa copilului ei în pericol

Judecătorii de la Tribunalul Iaşi au respins propunerea de arestare preventivă a Lăcrămioarei Anuţă, femeia din localitattea Dolheşti care şi-a abandonat bebeluşul pe un câmp imediat după naştere. Lăcrămioara Anuţă are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Lăcrămioara Anuţă, femeia care şi-a abandonat nou-născutul pe un câmp din localitatea Dolheşti, a scăpat de arest. Judecătorii de la Tribunalul Iaşi au respins propunerea de arestare preventivă. S-a decis însă ca femeia să nu părăsească pentru următoarele 30 de zile localitatea în care îşi are domiciliul.

Mama care şi-a abandonat copilul pe câmp: „Vreau să-l botez şi să-l iau acasă"

Emoţionant! Nou-născutul abandonat pe câmp a fost salvat de sora lui UPDATE

Lăcrămioara Anuţă le-a povestit anchetatorilor că a născut vineri, 11 mai, în timp ce se afla la prăşit şi că a abandonat bebeluşul pe câmp pentru că i s-a părut că nu respiră şi s-a speriat.

Vorbele unei mame care şi-a aruncat nou-născutul în mărăcini: „Lasă, poate îl mănâncă un câine!”

Şocant! O mamă care şi-a abandonat intenţionat bebeluşul are şanse mari să-l primească înapoi

Nou-născutul a fost găsit după două zile, pe 13 mai, chiar de sora lui. A fost alertată Salvarea, iar micuţul a fost transportat la Maternitatea „Cuza Vodă" cu o severă hipotermie. Copilul a răspuns bine la tratament, iar mama, găsită pe 14 mai, a mărturisit chiar de atunci că regretă gestul făcut şi că intenţionează să-şi ia acasă micuţul pentru a-l boteza.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite