Mama care şi-a abandonat intenţionat bebeluşul şi care are şanse să-l primească înapoi a fost reţinută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lăcrămioara Anuţă a pus viaţa copilului ei în pericol
Lăcrămioara Anuţă a pus viaţa copilului ei în pericol

Lăcrămioara Anuţă, femeia care şi lăsat băieţelul pe un câmp imediat după naştere, a fost reţinută pentru 24 de ore de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi şi este propusă pentru arestare preventivă.

Oamenii legii au luat măsuri în cazul femeii care şi-a abandonat fără milă nou-născutul pe un câmp din localitatea ieşeană Dolheşti.

Lăcrămioara Anuţă a fost reţinută pentru 24 de ore pentru tentativă de omor calificat şi este propusă pentru arestare preventivă.

Femeia a fost luată joi de la Spitalul Socola unde se afla internată pentru a i se face o expertiză psihiatrică care să constate dacă avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

Deşi cruzimea cu care femeia şi-a abandonat pruncul proaspăt venit pe lume nu are margini, femeia are şanse reale de a-şi creşte copilul. Conducerea Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie care trebuie să decidă mai departe soarta copilului, a declarat că va afce tot posibilul să-l reintegreze pe micuţ în sânul familiei.

Şocant! O mamă care şi-a abandonat intenţionat bebeluşul are şanse mari să-l primească înapoi

Lăcrămioara Anuţă le-a povestit anchetatorilor că a născut vineri, 11 mai, în timp ce se afla la prăşit şi că a abandonat bebeluşul pe câmp pentru că i s-a părut că nu respiră şi s-a speriat.

Mama care şi-a abandonat copilul pe câmp: „Vreau să-l botez şi să-l iau acasă"

Emoţionant! Nou-născutul abandonat pe câmp a fost salvat de sora lui UPDATE

Nou-născutul a fost găsit după două zile, pe 13 mai, chiar de sora lui. A fost alertată Salvarea, iar micuţul a fost transportat la Maternitatea „Cuza Vodă" cu o severă hipotermie. Copilul a răspuns bine la tratament, iar mama, găsită pe 14 mai, a mărturisit chiar de atunci că regretă gestul făcut şi că intenţionează să-şi ia acasă micuţul pentru a-l boteza.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite