Mai multe bancomate din Iaşi au fost atacate de hoţi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii efectuează cercetări
Poliţiştii efectuează cercetări

Mai multe bancomate aparţinând BRD, Alpha Bank, Banca Carpatica şi Banca Românească au fost sparte luni dimineaţă. Doi tineri au reuşit să extragă o sumă de bani din două ATM-uri. Aceştia sunt căutaţi de poliţişti.

Ora 21. 50 Mai multe bancomate din zonele Alexandru cel Bun, Independenţei, Hala Centrală, Sfântu Lazăr, Podu Roş şi Tudor Vladimirescu ar fi fost vandalizate. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tinerii ar fi încercat să scoată diferite sume de bani din peste 20 de ATM-uri. Din primele informaţii, bărbaţii fac parte dintr-o reţea care ar mai fi acţionat şi pe raza municipiului Vaslui.

În acest caz fac cercetări şi ofiţerii de la Crimă Organizată.

Ora 16.10 Tinerii au retras din două bancomate 2.500 de lei, respectiv 2.600 de lei.

Ora 14.50 Potrivit poliţiştilor, cei doi tineri au reuşit să extragă bani din două bancomate.

Ora 13.00 Doi tineri cu ochelari de soare şi şepci au atacat patru bancomate din zona Sfântu Lazăr şi Podu Roş. Bărbaţii ar fi reuşit să scoată bani dintr-un ATM. Aceştia au fost surprinşi de camerele de supraveghere. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale încearcă să-i găsească pe cei doi tineri.

VIDEO Percheziţii în Iaşi. Sunt vizate două reţele care clonau carduri FOTOGALERIE UPDATE

Poliţia a fost sesizată cu privire la vandalizarea unor bancomate, dintr-unul fiind retrasă şi o sumă de bani. Se efectuează verificări pentru identificarea autorlor. Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările în care s-au comis aceste fapte", a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite