Iaşi: Un candidat la titularizare a vrut să copie de pe un MP4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Un candidat la titularizare a vrut să copie de pe un MP4
Iaşi: Un candidat la titularizare a vrut să copie de pe un MP4

Ieşeanul a fost prins de profesorii supraveghetori şi a fost scos din examen.

Candidatul a intrat relaxat în sala de examinare şi-a dat telefonul deoparte, aşa cum s-a solicitat peste tot şi a început să scrie. Numai că a fost depistat de supraveghetori şi a fost eliminat după ce a vrut să copie.

„El a candidat pentru ocuparea unui post la catedra de comerţ, unde au fost scoase trei posturi şi s-au înscris doar doi candidaţi. Din păcate, cel prins copiind nu riscă nimic“, a declarat Seryl Talpalaru, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Majoritatea candidaţilor care au susţinut examenul la Liceul „Emil Racoviţă“ erau tineri şi încrezători că au rezolvat bine subiectele.

„A fost uşor la examenul la franceză. Este prima dată şi cred că voi lua notă mare“, a spus Anca Mistreanu, candidat la titularizare.

„Eu am terminat anula cesta facultatea şi am deja două luni de examine. Sper să fie bine acum şi să predău la toamnă geografie“, a povestit Ionuţ Barbu.
În judeţul Iaşi au fost scoase la concurs 2.000 de locuri, dintre care doar 387 titularizabile. Numărul celor înscrişi este de 2.300.

Rezultatele la proba scrisă vor fi afişate pe 17 iulie, pe 18 şi 19 iulie se pot depune contestaţiile, iar în perioada 22+29 iulie vor avea loc şedinţele publice pentru adjudecarea posturilor.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite