Lupte virtuale pentru pasionaţii de jocuri la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indiferent de vremea de afară, jucătorii înrăiţi ştiu cum să-şi petreacă timpul liber: în faţa calculatorului. Sălile de jocuri din oraş sunt arhipline în special după-amiaza, când ieşenii ies de la şcoală sau de la serviciu.

Tarifele speciale, promoţiile şi promisiunea întâlnirii cu prietenii din spaţiul virtual sunt ingredientele perfecte pentru o
după-amiază petrecută la sălile de internet şi jocuri.
Una dintre cele mai mari este cea de pe Bulevardul Independenţei, nr. 25-27. La VooDoo Internet & Games ieşenii găsesc 80 de calculatoare performante, zone de fumători şi de nefumători, precum şi zone VIP. Competiţiile de FIFA, Counter Strike şi D.O.T.A. sunt doar câteva dintre evenimentele care se desfăşoară cu regularitate aici şi care au din ce în ce mai mulţi adepţi.

12 lei, abonamentul de şase ore

Tarifele variază în funcţie de perioada în care alegi să joci şi de tipul de calculator pe care îl preferi. Astfel, cei care vor să joace pe calculatoare cu LCD vor plăti 3,5 lei pe oră. Abonamentul valabil pentru intervalul orar 9.00-17.00 costă 14 lei, iar cel pentru orele 22.00-06.00 ajunge la 12 lei. Cei care vor să se joace pe calculatoare cu monitoare clasice vor achita doar 3 lei pe oră.

În acest caz, abonamentele sunt şi ele la preţuri mai mici, având valoarea de 12 lei. Pachetele promoţionale, însă, le oferă jucătorilor înrăiţi posibilitatea să plătească mult mai puţin. Un abonament de zece ore valorează 28,8 lei şi este valabil numai pentru calculatoarele cu LCD, iar preţurile cresc până la 205 lei pentru abonamentele de 100 de ore. În apropiere se găseşte Star Net, o altă sală de jocuri preferată de ieşeni.

Ofertă pentru 60 de zile

Chiar lângă locul de întâlnire al gamerilor este deschis şi un mic restaurant. Clienţii beneficiază de reduceri şi promoţii speciale în cazul în care vor să savureze felul lor de mâncare preferat în timp ce îşi manipulează eroii din viaţa virtuală. Una dintre cele mai apreciate oferte la sala de jocuri din Târgu Cucu este cea a pachetelor avantajoase. Cu 100 de lei poţi sta 50 de ore, cu 75 de lei poţi opta pentru 30 de ore, iar cu 50 de lei poţi petrece 17 ore în lumea virtuală.
Aceste oferte sunt valabile pentru o perioadă de 60 de zile, timp în care jucătorii pot veni şi pleca oricând doresc, se pot loga singuri unde vor şi pot salva orice.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite