Lola, căţeluşa care merge la cumpărături (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atât căţeluşa, cât şi vânzătoarea ştiu ce au de făcut când se întâlnesc
Atât căţeluşa, cât şi vânzătoarea ştiu ce au de făcut când se întâlnesc

Vânzătoarele citesc lista, iau banii, dau rest şi îi dau căţelei produsele solicitate de stăpâni. Lola ia punga între dinţi şi duce cumpărăturile acasă.

La cei nouă ani ai săi, căţeluşa are deja patru ani de experienţă în cumpărături. Lola este febleţea familiei Nicşan şi a vecinilor din cartierul Tătăraşi. Adeseori, ea poate fi văzută cu o pungă între dinţi mergând spre magazinul din apropiere. „A învăţat singură, n-am dresat-o noi. Totul a început cu o sticlă de apă minerală de doi litri“, povesteşte Carmen Nicşan, stăpâna căţeluşei.

Lola este extrem de apropiată de copiii familiei, Alina şi Ionuţ, şi îi însoţea adesea pe aceştia la magazinul unde este patroană Carmen Nicşan. La întoarcerea spre casă, Lola a apucat odată o sticlă de apă minerală şi a dus-o singură acasă. Cu timpul, a ajuns să păzească cumpărăturile ca să le ducă ea.

Căţeluşa Lola vine cu banii la magazin

Căţeluşa Lola ţine banii în gură

Curierul imun la tâlhărie

La un moment dat, băiatul familiei, student la Medicină Veterinară, a făcut un experiment. I-a dat o pungă în care a pus bani şi o listă de cumpărături şi apoi a scos-o afară. Lola s-a dus direct la magazin. „M-am trezit cu ea şi i-am luat punga din gură unde am vazut banii şi lista. Am pus produsele în pungă, iar Lola a luat punga între dinţi şi a plecat“, îşi aduce aminte Mihaela, vânzătoarea.

Căţeluşa Lola iese din magazin cu plasa plină de cumpărături

De atunci, Lola a prins drag să meargă la „shopping“. „Iarna e mai greu, că e frig şi are probleme cu spatele. Dar tot mai face cumpărături uşoare“, mai spune Marian Nicşan. Cumpărăturile făcute de Lola nu vor fi niciodată ţinta hoţilor, dinţii arătaţi de ea fiind suficienţi pentru a-i descuraja pe cei care se apropie de pungă.

Este însă de ajuns ca să întâlnească, în drumul spre casă, un maidanez jucăuş, că Lola uită pentru câteva minute de îndatoriri. „Mi-a lăsat odată punga cu produse la intrarea în bloc şi s-a dus să se joace cu nişte câini. Dar şi-a adus aminte ce are de făcut şi a adus în casă cumpărăturile“, spune răzând Marian.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite