Liga 2: Poli Iaşi, umilită de „lanterna roşie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi au jucat pe terenul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă clasată pe ultimul loc din Liga 2, Seria 2, fotbaliştii ieşeni s-au văzut învinşi cu scorul de 3-1. Elevii lui Ionuţ Popa rămân fără nicio victorie în deplasare după primele şapte etape disputate.

Partida de la Râmnicu Vâlcea a început favorabil pentru ieşeni, care au deschis scorul prin Pălimaru în minutul 31. Ramses Gado a centrat de pe partea dreaptă, iar Pălimaru a punctat cu capul din careul mic.

Replica gazdelor nu s-a lăsat mult timp aşteptată. În minutul 45, Posteucă a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap după o lovitură de colţ.

Echilibrul s-a rupt total în minutul 73, când Balauru de la gazde a fost faultat în careul Iaşiului, iar Mitu a înscris fără probleme din penalty. Bomboana pe coliva lui Poli a fost pusă de Rădulescu în minutul 90, după ce l-a driblat pe portarul Anghelache şi a înscris în poarta goală.

După şapte etape disputate, Poli rămâne fără victorie în deplasare. Ieşenii au acumulat şapte puncte, cu două victorii, două  egaluri şi trei eşecuri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite