Licitaţie cu opere de artă şi rochii de colecţie la balul caritabil pentru copiii cu deficienţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O lucrare de-a lui Felix Aftene va fi licitată la Balul de La Castel Foto: www.modernism.ro
O lucrare de-a lui Felix Aftene va fi licitată la Balul de La Castel Foto: www.modernism.ro

Evenimentul organizat de Fundaţia Bethany în data de 30 martie, de la ora 19.00, îşi propune să strângă fonduri pentru amenajarea unui centru detinat micuţilor cu dizabilităţi.

Cei 200 de invitaţi ai Balului de La Castel vor putea să-şi completeze colecţiile personale în cadrul unei licitaţii caritabile în care vor fi oferite tabloiur semnate de pictori ieşeni, casete de colecţie aparţinând firmei Cotnari, dar şi rochii elegante semnate de Cristina Nichita şi Chotronette.

Astfel, din catalogul de licitaţie vor face parte tablouri semnate de Constantin Tofan, Dragoş Pătraşcu, Felix Aftene, Liviu Suhar. Galeriile de Artă „Dana“ au donat pentru licitaţia caritabilă două lucrări semnate de Marcel Pavel („Peisaj“) şi George Rădeanu („Sena la Paris“). 

Centru medical pentru copiii săraci cu dizabilităţi

Cei pasionaţi de vinuri pot licita pentru două casete de colecţie oferite de Cotnari. Vor mai fi scoase la licitaţie şi câte o rochie de la Chotronette şi Nichi Cristina Nichita.

Gazda evenimentului la care sunt aşteptate persoane din mediul de afaceri local şi regional, oficiali din administraţie, dar şi personalităţo din domeniul cultural, medical şi universitar este Irina Păcurariu. Vezi AICI de ce surprize vor avea parte invitaţii şi cât costă intrarea la eveniment

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite