Iaşi: Licitaţie pentru lapte şi corn pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Licitaţie pentru lapte şi corn pe ultima sută de metri
Iaşi: Licitaţie pentru lapte şi corn pe ultima sută de metri

Oficialii ieşeni au anunţat pe 10 septembrie selecţia pentru firmele care vor distribui lapte şi corn elevilor şi preşcolarilor

Citeşte şi:

Pacheţelul elevilor, scos pe tarabă

Cu doar câteva zile înainte de începerea anului şcolar, reprezentanţii Primăriei Iaşi au fixa două licitaţii pentru ca în anul şcolar 2009-2010 să poată fi distribuite produsele lactate şi de panificaţie. „Decizia Consiliului Judeţean prin care Primăria trebuie să se ocupe în acest an de licitaţia pentru lapte şi corn a venit foarte târziu. Vom face tot posibilul să nu fie înregistrate probleme. Dacă vor fi contestaţii vom vedea atunci”, a explicat primarul Gheorghe Nichita.


Potrivit anunţurilor de participare, pe 10 septembrie vor fi organizate două licitaţii. Pe de o parte, va fi o selecţie pentru distribuirea produselor de panificaţie, iar contractul este de peste 1,2 milioane de lei, fără TVA. La nivelul municipiului, vor fi distribute în jur de 25.000 de pachete, iar valoarea contractului privind produsele lactate, împărţit în şase loturi, este de aproape 3 milioane de lei, fără TVA.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite