Liber la scăldat în fântânile de la Palas din Iaşi. Poliţia locală nu poate face nimic FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două imagini postate pe Facebook după inaugurarea ansamblului urbanistic Palas din centrul Iaşiului au stârnit numeroase discuţii. 

Mai multe persoane de etnie rromă apar bălăcindu-se în fântânile deschise în spaţiul din spatele Palatului Culturii. Imaginile au fost surprinse la scurt timp după deschiderea mega-proiectului de peste 260 de milioane de euro. Mai multe citeşti AICI 

image

Oficialii Poliţiei Locale Iaşi au anunţat că nu pot aplica amenzi celor care intră în bazine, ci doar îi pot îndepărta din zonă.

image

Premierul Victor Ponta vine la Iaşi la tăierea panglicii unui proiect declarat ilegal în instanţă

Imaginile postate pe Facebook au stârnit indignarea cititorilor şi zeci de comentarii.Oamenii reclamă atât atitudinea celor care au intrat în fântâni, cât şi faptul că spaţiile verzi au fost deja invadate de gunoaie.

Sute de oameni s-au îmbulzit la deschiderea mall-ului declarat ilegal în instanţă şi inaugurat de premierul Victor Ponta

"Din pacate, deja au apărut chiştoacele pe covorul de iarbă, câteva cutii de cola plutind în fântâna arteziană şi coşurile insuficiente de gunoi (erau pline şi lumea arunca în jurul lor)", comentează un cititor pe pagini oficială a complexului Palas.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite