Iaşi: Volumul „Leonardo da Vinci. Viaţa şi opera” s-a epuizat de la primele ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Volumul „Leonardo da Vinci. Viaţa şi opera” s-a epuizat de la primele ore
Iaşi: Volumul „Leonardo da Vinci. Viaţa şi opera” s-a epuizat de la primele ore

Ieşenii au vânat ieri punctele de difuzare a presei pentru a prinde un exemplar din cel de-al doilea volum al colecţiei „Pictori de geniu”, care prezintă creaţia unuia dintre cei mai importanţi artişti ai Renaşterii italiene.

Monografia dedicată vieţii şi operei lui Leonardo da Vinci a stârnit interesul iubitorilor de artă, care s-au trezit de la primele ore ale dimineţii pentru a aduce in bibliotecile lor valorosul volum. Pentru a fi siguri că mai prind cartea, mulţi dintre ieşeni au rezervat-o cu câteva zile înainte. „Am primit cinci exemplare, dar toate sunt ca şi date”, ne-a spus vânzătorul de la un chioşc din Tudor Vladimirescu.

Printre norocoşii care au reuşit să pună mâna pe o carte se numără şi Tatiana Brînzei, administratorul căminului T17 din campusul studenţesc Tudor Vladimirescu. „Înainte de a ajunge la serviciu m-am oprit la chioşc pentru această carte. Îmi reînnoiesc biblioteca, aşa că nu putea să-mi lipsească acest volum. Cu siguranţă nu voi rata niciuna dintre celelalte cărţi ale colecţiei”, a declarat Tatiana Brînzei. Ieşeanca este o abonată a cărţilor scoase de Editura „Adevărul”. „Am acasă deja 42 de volume din colecţia „100 de cărţi” şi intenţionez să le iau şi pe celelalte”, a încheiat Tatiana Brînzei.

Volumul „Leonardo da Vinci. Viaţa şi opera” s-a distribuit astăzi cu ziarul „Adevărul”, la doar 12, 99 lei. Cei care nu mai găsesc cartea la chioşcurile de vânzare a presei sunt asteptaţi la libraria Adevărul de pe bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 42A. Următorul volum al colecţiei „Pictori de geniu” va apărea miercurea viitoare.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite