Iaşi: Judecaţi pentru că au închiriat de patru ori un apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Judecaţi pentru că au închiriat de patru ori un apartament
Iaşi: Judecaţi pentru că au închiriat de patru ori un apartament

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în judecată pe Cristian Surcel (27 de ani), din Hunedoara, şi Daniel Munteanu (25 de ani) din Braşov pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată

Cei doi tineri au venit la Iaşi la mijlocul lunii februarie 2006 şi au închiriat de la o agenţie imobiliară un apartament în regim hotelier pentru doar trei zile. Apoi au dat anunţ într-un ziar local pentru a închiria imobilul de pe Şoseaua Arcu.

 Potrivit rechizitoriului,  Munteanu se prezenta ca fiind proprietarul apartamentului, iar Surcel ca fiind chiriaşul. Pentru a închiria locuinţa doritorii trebuiau să ofere un avans, iar Surcel se angaja ca în câteva zile să  elibereze casa, urmând ca noii chiriaşi să se poată muta.

Astfel, cei doi au reuşit să convingă patru persoane care au plătit în total un avans de 390 de euro şi 920 de lei pentru a se muta în apartament. Însă după ce au primit banii  Surcel şi Munteanu s-au făcut nevăzuţi.

Chiriaşii s-au plâns oamenilor legii care au demarat o anchetă. În urma acesteia s-a stabilit că cei doi au practicat această metodă şi în alte municipii din ţară şi că pentru a închiria apartamentele au folosit un buletin fals.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite