Joburi de mii de euro pentru ieşenii care vor să plece în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta pentru cei care doresc să lucreze în afara graniţelor ţării este variată atât ca domenii cât şi ca nivel de studii.

Ieşenii care vor să plece la lucru în Austria au la dispoziţie 20 de joburi în domeniul forestier, ca drujbişti. Angajatorii solicită, însă, minim un an de experienţă în lucrul cu drujba şi cunoaşterea limbii germane la nivel mediu-avansat. Salariile oferite de angajatori sunt de 1.300 de euro pe lună, acestei sume adăugându-se şi cazarea. Contractele de muncă vor fi semnate iniţial pentru o perioadă de şase luni, cu posibilitatea de prelungire, deoarece compania doreşte o colaborare de lungă durată.

Economia Iaşiului scade alarmant: Unde au dispărut 978 de milioane de lei?

Angajatorii din Norvegia vor să găsească la Iaşi ingineri cu experienţă. Angajarea se va face pe perioadă nedeterminată în domenii precum mecanică, tehnică şi foraje. Compania norvegiană solicită persoane cu studii superioare de specialitate finalizate cu master şi experienţă relevantă pe o poziţie similară de minim 5 ani.

Sprijin pentru şomerii ieşeni

De asemenea, absolvenţii de Economie se pot angaja în Belgia în cadrul unei companii care doreşte dezvoltarea afacerii la nivel internaţional. Cu toate că salariul nu este specificat de către angajatori, aceştia promit decontarea cheltuielilor de transport pentru început. Pentru a primi un loc de muncă în cadrul companiei belgiene ieşenii trebuie să deţină cunoştinţe de franceză, engleză, olandeză şi germană.

Cei care vor să opteze pentru unul dintre aceste joburi se pot adresa consilierilor din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite