Iaşi: Flash Mob pentru Michael Jackson în Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Flash Mob pentru Michael Jackson în Copou
Iaşi: Flash Mob pentru Michael Jackson în Copou

Zeci de tineri ieşeni au blocat, miercuri după-amiază, traficul pe trecerea de pietoni de la Universitatea „Cuza” pentru a aduce un omagiu regretatului artist.

Lansarea filmului „This is it” în cinematografe s-a bucurat de încă un flash mob realizat de fanii lui Michael Jackson. Dacă în urmă cu patru zile au dansat în Piaţa Unirii şi pe bulevardul Ştefan cel Mare, acelaşi grup de tineri a mai susţinut o reprezentaţie şi pe bulevardul Copou, pe trecerea de pietoni de la Universitatea „Al. I. Cuza”.

În momentul în care semaforul s-a făcut verde pentru pietoni, doi dansatori au ocupat centrul străzii, fiind urmaţi în scurt timp de restul trupei. Timp de aproape două minute, aceştia au executat coregrafia de la hit-ul „Beat it” al lui Michael Jackson.

Deşi un asemenea eveniment nu se vede în fiecare zi în Iaşi, câţiva şoferi nu au apreciat inedita reprezentaţie şi au sancţionat blocarea traficului cu claxoane.

De aici, tinerii s-au îndreptat către Iulius Mall, unde au mai dansat de două ori, respectiv în parcare şi în faţa magazinului „Cărtureşti”.

Tinerii promit că această primă acţiune nu va fi şi ultima din repertoriu. „Scopul nostru este să realizăm lucruri inedite şi amuzante, care să scoată un zâmbet de la oamenii de pe stradă. În perioada Sărbătorilor ne gândim să ne costumăm toţi în Moş Crăciun şi să mai dansăm în locaţii din oraş”, a declarat Alexandru Toma, unul dintre organizatori.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite