Italian în stare gravă la un spital din Iaşi după ce a consumat etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Tudor Ciuhodaru încearcă să resusciteze pacientul
Medicul Tudor Ciuhodaru încearcă să resusciteze pacientul

Un bărbat de 33 de ani, italian de origine, a fost găsit de poliţişti în comă toxică pe bulevardul Ştefan cel Mare şi dus de urgenţă la spital. Analizele au arătat că acesta a consumat droguri de sinteză.

Un italian căzut pe bulevardul central al Iaşiului i-a alertat pe poliţiştii care patrulau în zonă şi care au chemat de urgenţă Salvarea la faţa locului. Bărbatul în vârstă de 33 de ani se afla în comă toxică după ce a consumat produse halucinogene.

Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l stabiliza, însă prognosticul în cazul său este rezervat.

Iaşi: Tinerii cumpără în continuare produse etnobotanice în timp ce prefectul se laudă că a închis toate magazinele de „vise“ (FOTO şi VIDEO)

EXCLUSIV Mărturia sportivului care şi-a bătut părinţii după ce a consumat etnobotanice: „Regret enorm şi am să mă las de droguri“ (FOTO şi VIDEO)

„Pacientul a fost resuscitat, i s-au făcut spălături gastrice pentru depurarea toxicului. Este internat la Terapie Intensivă. Examenele toxicologice au relevat consumul de droguri de sinteză, iar prognosticul se menţine extrem de rezervat", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la Centrul de Traumă şi Toxicologie din Copou.

Doctorii au mai tratat în ultima gardă alţi doi tineri care au prizat cannabis.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite