Ionuţ Popa îşi amendează jucătorii graşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte din lotul lui Ionuţ Popa a efectuat miercuri dimineaţă vizita medicală la Policlinica Sportivă din Iaşi, urmând ca restul jucătorilor să treacă prin mâinile medicilor joi dimineaţă. Antrenorul Ionuţ Popa a declarat că sunt doi-trei jucători cu surplus de greutate după vacanţă, cel mai "gras" fiind Cătălin Popa.

"Sunt câţiva jucători cu kilograme în plus, dar sunt sigur că le vor da repede în perioada de pregătire. Cel mai gras este Cătălin Popa, care are vreo 7 kg în plus. A mâncat fără măsură în vacanţă, iar pentru asta va plăti o amendă şi va urma un program special de pregătire, pentru a scăpa de kilogramele în plus", a spus Popa.

Poli Iaşi, faultată de judecători

Altfel, Popică a afirmat că nu-i va primi la antrenamente pe cei patru jucători puşi pe liber în tur, Ghindaru, Florea, Nalaţi şi Orac. "La antrenamente nu-i pot primi, pentru că ei nu intră în planurile mele, dar dacă nu vor ajunge la o înţelegere cu conducerea clubului în privinţa rezilierii contractelor trebuie să găsim o modalitate de a-i primi la pregătire", a mai spus Popa, conform liga2.ro.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite