Ionuţ Bârzu a fost împuşcat din întâmplare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Cristian Bârzu
Ionuţ Cristian Bârzu

Ionuţ Cristian Bârzu, ieşeanul împuşcat în Italia în faţa discotecii pe care o păzea, a fost ucis de un albanez aflat în stare de ebrietate.

Familia din Italia a lui Ionuţ este în stare de şoc. Soţia sa, Simona Bârzu, şi vărul tânărului, Adrian, au afirmat doar că „organizăm întoarcerea în ţară a lui Cristian“. Trupul neînsufleţit al ieşeanului a fost depus la camera mortuară a Spitalului „San Luigi“ din Orbassano. „Deocamdată nu a reuşit decât soţia sa să-l vadă, celelalte rude şi prieteni nu l-au putut vedea“, a spus vărul lui Ionuţ. 

Agresorul, un albanez beat

Din spusele apropiaţilor, Ionuţ Cristian Bârzu (32 de ani) s-a nimerit întâmplător sub tirul agresorului. „Albanezul care a tras a ţintuit cu pistolul şi pe alţi bodyguarzi care se aflau în faţa discotecii. El a fost singurul pe care l-a nimerit. A plecat la muncă viu şi s-a întors mort“, a povestit vărul său, Adrian.


Ionuţ Cristian lucra ca gardă de corp în Discoteca „Atlantic Club“ din Avigliana. Duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00, doi albanezi băuţi au încercat să intre în local, dar bodyguarzii nu le-au dat voie pentru că s-au temut că aceştia ar fi putut crea scandal în interior. Albanezii s-au enervat şi s-au întors la puţin timp cu două arme, un revolver şi un pistol semiautomat. Unul dintre ei a tras înspre Cristian, iar gloanţele l-au lovit în piept. „Nu s-a ajuns niciodată aşa de departe, să fie ucis un om doar pentru că nu le-a permis intrarea în discotecă“, a spus Massimo Pesa, comandantul de la compania carabinierilor din Rivoli.


Carabinierii sunt pe urmele agresorului


Între timp, câţiva români aflaţi în faţa discotecii l-au prins pe unul dintre albanezi, Kalemi Olsi, de 24 de ani, fără ocupaţie şi cu antecedente penale. După spusele martorilor, el nu a apăsat pe trăgaci. Albanezul a fost bătut, fiind internat pentru următoarele 30 de zile. Cel care a tras spre Cristian a fugit, iar carabinierii sunt pe urmele lui.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite