Iaşi: „Învăţătoarea mi-a băgat copilul în spital!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: „Învăţătoarea mi-a băgat copilul în spital!”
Iaşi: „Învăţătoarea mi-a băgat copilul în spital!”

Mama elevului de clasa a IV-a din localitatea Mânjeşti (Iaşi) care a reclamat-o la Poliţie pe învăţătoarea din sat că i-ar fi bătut copilul spune că se teme să-l mai lase la şcoală.

Citeşte şi: Copil bătut în şcoală de învăţător

Maria Mihalache s-a plâns poliţiştilor că Alexandru, fiul ei de 9 ani, elev în clasa a IV-a, este bătut sistematic la şcoala din localitate de către Valeria Ursachi, învăţătoarea puştiului, şi Adriana Grigoraş, directoarea şcolii. „Băiatului îi era frică să-mi spună că ia bătaie la şcoală. Am aflat de acest lucru după ce m-am dus cu el la spital pentru că îl dureau rinichii. Atunci mi-a spus că fusese bătut de învăţătoare peste spate. Mi-a băgat copilul în spital. Nici nu ştiu dacă să-l mai aduc mâine la şcoală., susţine Maria Mihalache.
Alexandru spune că ultima dată ar fi fost bătut marţi dimineaţă de directoarea Adriana Grigoraş. „Mă dusesem în curte la WC.Când am ieşit, directoarea m-a luat de haină, m-a împins în perete şi apoi m-a lovit”, susţine copilul.

Cadrele didactice neagă că l-au lovit













Directoarea Adriana Grigoraş (foto) şi învăţătoarea puştiului se apără de acuzaţiile mamei şi spun că Alexandru este un elev-problemă. „Copilul nu a fost bătut, ci ajutat de învăţătoare cu ore de meditaţie pentru că este slab la învăţătură. Este alintat, minte şi înjură la şcoală”, spune Grigoraş.













Învăţătoarea Valeria Ursachi (foto stânga), aflată la vârsta pensionării, a recunoscut că uneori este mai dură cu copiii, dar că niciodată nu i-a lovit. „L-am bătut, dar nu aşa de tare. Ridic tonul la ei când mă supără. El m-a sfidat pur şi simplu”, spune Valeria Ursachi.

Colegii de clasă ai băiatului spun că nu au fost niciodată loviţi de învăţătoare şi că Alexandru le mai face uneori probleme.

Află mâine ce zic poliţiştii din comună despre acest scandal, mâine în 

image
image
image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite