Iaşi: Interzis pentru tramvaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii nu mai pot circula de astăzi cu tramvaiele de la Gară spre Târgu Cucu. Reprezentanţii RATP au anunţat că pe tronsonul strada Arcu- Piaţa Unirii- Târgu Cucu nu vor mai circula

Ieşenii nu mai pot circula de astăzi cu tramvaiele de la Gară spre Târgu Cucu. Reprezentanţii RATP au anunţat că pe tronsonul strada Arcu- Piaţa Unirii- Târgu Cucu nu vor mai circula tramvaie, iar transportul persoanelor va fi asigurat de autobuze şi microbuze.

Practic, de astăzi au fost anulate traseele de tramvai 1 şi 13. „Transportul călătorilor între Tg. Cucu- b-dul Independenţei- Fundaţie- Billa- Gară şi retur va fi asigurat de microbuze“, a precizat Andrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP. De astăzi, a fost înfiinţat traseul 13 de autobuz, care circulă pe ruta Tătăraşi Sud- Tătăraşi Nord- Piaţa Chirilă- Tg. Cucu- Independenţei-Copou. Traseul nr. 46 este asigurat de autobuze pe ruta Trei Sarmale-Tudor Vladimirescu-Păcurari. Tramvaiele care circulă pe traseul numărul 3 trec prin Dancu- Tătăraşi Sud-Pod Metalurgie- Baza 3-Tudor Vladimirescu- Târgu Cucu.

Pe traseul numărul 2 circulă tramvaie prin Baza 3- Pod de Piatră-strada Gării- Voinţa-Billa, iar traseul numărul 6 acoperă zone ca Dacia-Pod de Piatră-strada Gării-Voinţa-Billa. Schimbările din trafic sunt determinate de lucrările de modernizare a şinei pe tronsonul Gară-Tg. Cucu. Reprezentanţii RATP susţin că lucrărilevor fi încheiate până la toamnă.

Modificările din trafic anunţate în urmă cu câteva zile i-au luat prin surprindere pe ieşenii care au fost nevoiţi să ajungă de la Gară prin Târgu Cucu spre alte zone ale oraşului. „Nu ştiam în ce mijloc de transport să mă urc. Unii oameni încă mai aşteptau în staţie tramvaiul, iar dimineaţă microbuzele erau pline“, a afirmat Maricica A., vânzătoare. Un alt călător care a trebuit să ajungă din Copou în Tătăraşi a fost nedumerit de faptul că trebuia să se urce într-un autobuz cu numărul 13.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite